Register Now

Login

Lost Password

Enter your email to reset your password.

BY Author

Formulieren

Onze Vereniging is opgericht om samen als 1 front tegen de staat der Nederlanden op te treden. Dankzij onze volledige rechtsbevoegdheid kunnen we erachter komen of de tegenpartij wel bevoegd is om zijn functie uit te voeren, we zijn erachter gekomen dat vele gewoon bij een Vereniging of een Stichting werken en dat de bestuursleden alleen bevoegd zijn om een besluit te nemen.

Omdat we achter de grootste zwendel van 1810 zijn gekomen blijkt dat iedereen maar wat doet zonder bevoegd te zijn. De eed die is afgelegd is niet geldig, dit had ook vastgelegd moeten worden met de Benoemer en de Notaris. Dat heet deelnemen aan een publiekrechtelijke rechtspersoon, dan zijn de Ambtenaren of Rechters ook een openbaar lichaam, Art 2.1 b.w. en Art 134 grondwet. Dankzij de WOO verzoeken hebben we een beeld gekregen wie er wel en wie er niet bevoegd zijn, dit is schrikbarend. In Januari 2020 zijn al 80% van de ambtenaren zichtbaar hun rechtspositie kwijtgeraakt en niemand in Nederland die dit raar vond.

In juni 2021 is de WBTR (Wet Bestuur & Toezicht Rechtspersonen) gekomen, zo is er een beeld gekomen wie er wel nog bevoegd waren om een besluit te nemen. En daar zitten we nu in. Wij als Vereniging kunnen nu met onze leden de tegenaanval aangaan tegen alle verenigingen, stichtingen, corporaties en B.V’s. Iedereen zal nu wel zijn bevoegdheid moeten laten zien, dus ben je bevoegd om een handtekening te zetten en een besluit te nemen.

Ieder lid krijgt zijn eigen Lidmaatschap ter kennisgeving waarmee men aantoont dat men wordt beschermd door Vereniging Plate met volledige rechtsbevoegdheid en dat onze leden achter elkaar staan.

Dus 1 team 1 taak.