Register Now

Login

Lost Password

Enter your email to reset your password.

BY Author

Leef Bewust School

Scholen zijn tegenwoordig een tikkende tijdbom. Je kunt zomaar gebeld worden dat er weer een “uitbraak” is met alle gevolgen van dien. Nu kiezen ze ervoor dat kinderen getest moeten worden maar wie zegt niet dat het over een tijd een vaccinatie moet zijn om nog naar school te mogen. Kinderen die niet meedoen aan de maatregelen zijn een doelwit van pesterijen, niet alleen van leeftijdgenoten maar ook van volwassenen.

Wij willen hier verandering in brengen. Kinderen moeten vrijheid kunnen ervaren en bewust kunnen leven. Daarom willen wij een leef bewust school starten. Een school waarbij bewust eten, bewust leven, bewust denken en in connectie met de natuur staan centraal staat. Hier zijn handtekeningen voor nodig. Om precies te zijn 250 stuks totaal.

Wij zorgen voor boeken, leerkrachten en lesplannen zodat onze kinderen een vrije toekomst mogen ervaren. Steun ons en vul dit formulier in en verstuur zodat we deze 250 handtekeningen kunnen halen en ook zo snel mogelijk kunnen beginnen! We gaan zeer zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om.

TOT NADER BERICHT GESLOTEN