Register Now

Login

Lost Password

Enter your email to reset your password.

BY Author

Lidmaatschap Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate

Excuses dat u niet via betaalverzoek kunt betalen voor uw verlenging of aanmelding en dus het ongemak dat dit met zich meebrengt. Sinds ons bestaan hebben wij geen zakelijke bankrekening kunnen krijgen, worden we overal geweigerd of afgesloten.

Gezien de advocaatkosten, inbeslagname van gelden door de FIOD en heel veel zaken hebben lopen is het belangrijkste dat de vereniging kan blijven bestaan en de lidmaatschappen binnen blijven komen. We kunnen er helaas niets aan doen dat het op deze manier verloopt. Onze excuses dat u meer moeite moet doen om te kunnen betalen.

Als een kleine sponsoring voor het grote doel dat we met zijn allen nastreven, hebben we besloten bij te dragen aan de extra te maken kosten ter waarde van 5 euro.

Een lidmaatschap kost nu dan dus 20 euro waarbij u zelf het geld aangetekend naar onze postbus kunt sturen en effectief 4,25 euro zelf bij legt hiervoor.  Heeft u het onderstaand formulier naar waarheid ingevuld, zult u via de mail benaderd worden met een stappenplan hoe verder te gaan tot betaling.

1 team 1 taak.

Mensen die zich aangemeld hebben als lid en de contributie ter hoogte van 20 euro hebben betaald, ontvangen per post een Lidmaatschap/kennisgeving. Deze overeenkomst dient ondertekend en retour gestuurd te worden via de mail. De vereniging bewaart een kopie voor de eigen administratie.

Wat houdt de Lidmaatschap ter kennisgeving in? (Klik hier om te openen)

Met het lidmaatschap en het ondertekenen van de Lidmaatschap ter kennisgeving valt het lid (natuurlijk persoon) onder de bescherming van de rechtspositie van de vereniging.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar. Wat houdt het lidmaatschap in? (Klik hier om te openen)

– Juridisch advies
– Begeleiding
– Leden kunnen gebruik maken en inzage krijgen in de jurisprudentie van de vereniging.
– ⁠Ontvangen regelmatig van een nieuwsbrief

Wanneer een lid problemen ervaart met een organisatie/instantie/bedrijf is er de mogelijkheid om een brief vanuit de vereniging te laten versturen.
Eenmalig een aangetekende brief versturen kosten € 25,00
Voor meer informatie kunt mailen naar info@youriplate.nl

Vul hieronder het formulier, naar waarheid in en druk op de knop “Versturen”.
Hebben wij eenmaal uw aanmelding binnen, ontvangt u zsm een mail met daarin het stappenplan tot betaling.

    * Deze velden zijn verplicht