Register Now

Login

Lost Password

Enter your email to reset your password.

BY Author

Lid worden is door een technische storing momenteel niet mogelijk. Keert u regelmatig terug op deze pagina, zodat u lid kan worden wanneer de storing verholpen is. Excusses voor het ongemak.

Welkom bij Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate

Onze Vereniging is opgericht om samen als 1 front tegen de staat der Nederlanden op te treden. Dankzij onze volledige rechtsbevoegdheid kunnen we erachter komen of de tegenpartij wel bevoegd is om zijn functie uit te voeren, we zijn erachter gekomen dat vele gewoon bij een Vereniging of een Stichting werken en dat de bestuursleden alleen bevoegd zijn om een besluit te nemen.

Omdat we achter de grootste zwendel van 1810 zijn gekomen blijkt dat iedereen maar wat doet zonder bevoegd te zijn. De eed die is afgelegd is niet geldig, dit had ook vastgelegd moeten worden met de Benoemer en de Notaris. Dat heet deelnemen aan een publiekrechtelijke rechtspersoon, dan zijn de Ambtenaren of Rechters ook een openbaar lichaam, Art 2.1 b.w. en Art 134 grondwet. Dankzij de WOO verzoeken hebben we een beeld gekregen wie er wel en wie er niet bevoegd zijn, dit is schrikbarend. In Januari 2020 zijn al 80% van de ambtenaren zichtbaar hun rechtspositie kwijtgeraakt en niemand in Nederland die dit raar vond.

In juni 2021 is de WBTR (Wet Bestuur & Toezicht Rechtspersonen) gekomen, zo is er een beeld gekomen wie er wel nog bevoegd waren om een besluit te nemen. En daar zitten we nu in. Wij als Vereniging kunnen nu met onze leden de tegenaanval aangaan tegen alle verenigingen, stichtingen, corporaties en B.V’s. Iedereen zal nu wel zijn bevoegdheid moeten laten zien, dus ben je bevoegd om een handtekening te zetten en een besluit te nemen.

Ieder lid krijgt zijn eigen Lidmaatschap ter kennisgeving waarmee men aantoont dat men wordt beschermd door Vereniging Plate met volledige rechtsbevoegdheid en dat onze leden achter elkaar staan.

Dus 1 team 1 taak.

Mensen die zich aangemeld hebben als lid en de contributie ter hoogte van 25 euro hebben betaald, ontvangen per post een Lidmaatschap ter kennisgeving. Deze overeenkomst dient ondertekend en retour gestuurd te worden naar de vereniging in de daarvoor bijgevoegde envelop. Vervolgens wordt de overeenkomst ook door de bestuursleden van de vereniging ondertekend. De leden krijgen vervolgens de originele Lidmaatschap ter kennisgeving teruggestuurd en de vereniging bewaart een kopie voor de eigen administratie.

Wat houdt de Lidmaatschap ter kennisgeving in? (Klik hier om te openen)

Met het lidmaatschap en het ondertekenen van de Lidmaatschap ter kennisgeving valt het lid (natuurlijk persoon) onder de bescherming van de rechtspositie van de vereniging.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar. Wat houdt het lidmaatschap in? (Klik hier om te openen)

– Juridisch advies
– Begeleiding
– Leden kunnen gebruik maken en inzage krijgen in de jurisprudentie van de vereniging.

Wanneer een lid problemen ervaart met een organisatie/instantie/bedrijf zijn er de volgende mogelijkheden:
1. Eenmalig een aangetekende brief versturen; kosten 25 euro.
2. De vereniging de zaak in behandeling laten nemen; kosten 50 euro. Hieronder vallen:
– Aanmaken van een dossier;
– Telefonische contacten met cliënt en tegenpartij;
– Aangetekende brieven;
– Verzoekschriften indienen (in geval van een rechtszaak).

Lees alles aandachtig door!

Stap 1:

Vul hieronder het formulier, naar waarheid in en druk op de knop “Versturen”.

Stap 2:

Voldoe de betaling van 25 euro via de onderstaande betaallink. (via: zelf overmaken of met credit card)

Eenmaal de 2 stappen voldaan, zal ons team de gegevens gaan verifiëren. Ondertussen heeft u een bevestigingsmail ontvangen in uw eigen mailbox.
Hierin vind u ook de nodige extra informatie. Momenteel wordt er gebouwd aan een geautomatiseerd systeem, maar omdat we in bizarre tijden leven, is er geen tijd voor pauzes, daarom gaan we gestaagd door, tot die tijd wordt alles handmatig gedaan, graag hiervoor uw begrip.

M.v.gr.
Het gehele Bestuur

Stap 3:

Heeft u stappen 1 en 2 voldaan, dan kunt u deze pagina verlaten.